marttiissakainen

Lapsipakolaisten ikätaustoja tutkittu

Brittiläinen tutkimus osoittaa, että 65 % oletetuista pakolaislapsista ei olekaan lapsia. Pakolaislapset ovat siis valehdelleet ikänsä.

Tanskassa kuva on samanlainen 2/ 3 osaa pakolaislapsista on yli 18 vuotiaita.

Asiaa on epäilty kyseisissä maissa, mutta nyt asiaa on tutkittu ja totuus paljastunut.

Tanskassa joka viides pakolainen on pakolaislapsi. 1.1- 31.8.2016 Tanskaan tuli  1044  pakolaislasta, joiden osuus kaikista pakolaisista oli 21 %.

Britanniassa The Telegraph -lehti  on selvittänyt sisäministeriön pakolaisaineistoja. Selvitys osoitti , että 574 tutkitusta pakolaislapsitapauksesta 371 oli tosiassa yli 18 vuotiaita eli  65 %.

On hyvin vaikea selvittää tarkasti kuinka vanhoja turvapaikan hakijat ovat. Iän selvittäminen vaatii joko röntgentutkimusta tai luusto/ hammastutkimusta.

Ruotsi otti viime vuonna vastaan 35.569 pakolaislasta, mikä on työllistänyt viranomaisia lasten sijoittamisessa. Heihin kun ei voi soveltaa aikuisten säädöksiä. Kustannukset ovat miljardiluokkaa ( kruunua ).

Toivottavasti Suomessakin ollaan tarkkoja pakolaislapsiasioissa.

Lähde: Jyllandsposten.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Eiköhän tutkittavaksi ole valittu sellaisia, joiden ikää ja ilmoitusta siitä on ollut syytä epäillä. Eli teini-iän ja aikuisuuden kynnyksellä olevia. Mutta kohta rasistit jättävät sanan 'tutkituista' pois ja levittävät pokkana juttua, että pakolaislapsista 65% onkin täysi-ikäisiä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Mäkinen, mitä ihmeen rasismia on vastustaa sellaista toimintaa, joka perustuu valheisiin, salakuljetukseen ja ihmiskauppaan, ja jonka seurauksena on täysi kaaos, kuten Ruotsissa ja esimerkiksi Ranskassa, siirtolaisten rasistisen rikollisuuden ja islamilaisen terrorismin selkeä lisääntyminen, sivistyksen väistämätön eroosio, turvattomuus ja kulttuurirelativismi, kun puolestaloukkaantujat ajavat näiden uhriutuvien tulijoiden etuja ymmärtämättä sen haitallisuutta?

Valtava haloo nousi Jyllands-Postenin Muhammed-pilakuvista (joita väärennettiin monissa maissa uhon nostattamiseksi ja saatiin aikaan niin kuolonuhreja kuin myös miljardien taloudelliset tappiot, muslimien toimesta siis), mutta mitään reaktiota en ole huomannut tulleen kuvasta jossa 7-vuotias australialaissyntyinen pikkupoika heiluttaa isänsä viholliselta (=jollain tavalla vääräuskoinen takfirin mukaan) irti leikkaamaa päätä.

Outoa, että yhtä uskontoa edustavien ihmisten tekoja pitää aina selittää ja valkopestä erilaisin toistaan typerimmin selityksin. Kaikkein huvittavinta on se, että onhan Suomessa myös esimerkiksi buddhalaisia maahanmuuttajia, samoin hinduja ja sikhejä, mutta näitä ei koskaan kutsuta ikuisia toistoja täynnä oleviin "maahanmuuttoiltamiin". Ja syyhän on se, että nämä ihmiset elävät omaa elämäänsä aiheuttamatta huolen häivää kanta-asukkaiden parissa. Mäkinen voisi aluksi luetella vaikka kuinka monta raiskausta on mennyt esimerkiksi buddhalaisen tiliin, kuinka monta tappoa, ja kuinka monta maahanmuuttajaa kantasuomalainen on raiskannut tai tappanut.

Vai vielä rasisteja! Mistähän joukosta se rasistisin väki löytyy, ettei vain ihan eri suunnasta kuin josta sitä etsitään? Tuolla epiteetillä alkaa olla sama negatiivinen merkitys sen ylettömän käytön ja väärinymmärtämisen vuoksi kuin käytettyjen autojen kauppiaalla.

Minusta ihmisten, joille tuollaisen edellä mainitun laittoman toiminnan hyväksyminen on itsensä jollain tavoin hyväksi ihmiseksi tuntemista ilman että he näkevät tuosta jo nyt muuallakin Euroopassa koituneet selkeät yhteiskunnalliset ja yksilöihin kohdistuvat haitat, tulisi hakeutua psykiatriseen hoitoon, ja saada diagnoosi.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

No kylläpä sitä piti merkillinen oksennus päästää.

Rautalankaa: nyt on kyse näistä ikätutkimuksista ja siitä, miten niiden tuloksia on ennenkin käytetty rasistien valehtelussa, myös täällä US-Puheenvuorossa. Kyllä se ihan käytännössä on rasismia, jos haluaa valehdella, että suurin osa lapsina esiintyvistä pakolaisina tulleista ei olekaan lapsia vaan täysi-ikäisiä. Siinä on rasismia se, että halutaan leimata kaikki lapsipakolaiset huijareiksi. Sama nätisti sanottuna tahallinen ajatusvirhe siis kun yleistetään kaikki rikollisiksi yksittäisen tp-hakijan tekemän rikoksen takia.

Mikä tässä nyt muka on niin vaikeaa? Päivänselvä juttu.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #5

Enpä osaa arvioida, mihin kommenttiin vastasit, et ainakaan minun lähettämääni. Ei tämä ole vaikeaa minulle, sinulle näyttää olevan se, ettet reagoi mihinkään muuhun kuin siihen, että saat käyttää rakastamaasi sanaa "rasisti", mahdollisimman usein ja mahdollisimman monista ihmisistä tai "ihmisryhmistä". Kuten sanottu, se on sanana menettänyt merkityksensä, kärsinyt käytöstä aiheutuneen inflaation ja tuntuu olevan samaa luokkaa tänä päivänä kuin mainitsemani käytettyjen autojen kauppias.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #7

Kannattaisi varmaan pysyä blogin aiheessa.
Ei rasismi käsitteenä ole mitään merkitystään menettänyt. Jos pitää joitakin ihmisryhmiä ihonvärin, alkuperän, uskonnon ym. takia alempiarvoisina kuin itseään ja omaa ryhmäänsä, on rasisti. Ei se määrittely sen vaikeampaa ole. Itseänsä voi koeponnistaa pohtimalla vaikka perustuslakimme yhdenvertaisuutta ja perusoikeuksia koskevia pykäliä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #5

"Merkillinen oksennus"? Tapoja sinulla ei ainakaan ole.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #9

Sanoo henkilö, joka ensin suoltaa blogin aiheesta ohiampuvan pitkän kommentin, jonka lopuksi pitää erimielisiä psykiatrisina tapauksina. Että sikäli!

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #13

Jos opettajana toimivan sisälukutaito ja luetun ymmärtäminen on niin heikkoa, että hän ei ole ymmärtänyt minun kirjoittaneen laittoman toiminnan hyväksymisestä, eikä eri mieltä olemisesta, niin heikosti ovat asiat "opehuoneessa".

Mitä tulee tuohon rasimista kommentoimaasi, niin samaa ylimielistä tekstiä viittauksineen perustuslakiin, jne. kuin mitä Gutmenschit päästävät tuutistaan koko ajan. Onneksi opiskelin oikeustiedettä ennen perustuslain uudistamista, vanha Såhlbergin kirjoittama oli paljon parempi kuin nykyinen lässynlässy, jota tulkitaan ikään kuin universaalina tulonjaon tasoittajana.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #5

Vielä: kumoa yksikin esittämäni tosiasia faktoihin perustuvalla argumentilla. Mielipiteitä saan kuulla ihan tarpeeksi.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #10

Valitettavasti en huomannut oikeastaan yhtään tosiasioihin perustuvaa argumenttia. "Ruotsissa on täysi kaaos" esimerkiksi on täyttä bullshittiä. Eikä tietenkään kukaan muu ole selitysvelvollinen, jos sinä et ole nähnyt mitään kannanottoja jostakin yksittäisestä kuvasta. Henkirikostilastoja en jaksa lähteä sinulle penkomaan, googlaile itse. Tässä yksi, joka tosin ei taida vastata ennakkoluulojasi: http://www.asianajajaliitto.fi/viestinta/oikeudell...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #15

Ruotsissa oli 29.9. Dagens Nyheterin mukaan 473 selvittämätöntä henkirikosta tai sen yritystä vuodesta 2015 tuohon päivämäärään. Lähde: http://www.dn.se/nyheter/sverige/gangmorden-stjal-...

Ruotsissa tehtiin vuonna 2015 yli 130 henkirikosta, kasvua edellisestä vuodesta 25%, Suomessa tilasto vuodelta 2014 kertoo 78:sta henkirikoksesta, eli selvästi Ruotsissa mennään parempaan, eli Suomen suuntaan, ja ohi päästään aika nopeasti. Lähes kaikki ennen mainituista selvittämättömistä rikoksista ovat maahantulijajengien tekemiä, ja niissä on käytetty ampuma-aseita. Mm. Tukholman esikaupunkialueet, Rinkeby, Tensta, jne. ovat kaaoksessa. Malmössä poltetaan autoja joka päivä ja yö, kranaatein tehtävät hyökkäykset eivät ole mitään harvinaisuuksia, siirtolaisten asuttamilla alueilla poliiseja ja pelastushenkilökuntaa, ambulansseja ja paloautoja estetään saapumasta tietyille alueille, ja palomiehiä ja sairaankuljettajia ja näiden ajoneuvoja heitellään kivillä.

Kaikki edellä esitetty on siis paskapuhetta, ja voidaan ohittaa sillä, että tiedotusvälineet nimenomaan Ruoitsissa, mutta myös Suomessa, eivät uskalla kertoa asioista niin kuin ne ovat. Mutta pääasiahan on tuntea olevansa hyvä ihminen.

”Jatkuva kehitysmaalainen maahanmuutto Suomeen on itseisarvo itsessään ja kaikki – perustellutkin – väitteet sitä vastaan ovat vihapuhetta.”

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Mitä opimme tästä? Suuri osa meistä ei todennäköisesti mitään. Selvää kuitenkin on, että tänne pyrkivät - varsinkin ne, jotka eivät täytä turvapaikkakriteerejä - antavat virheellistä informaatiota ja hävittävät todisteet todellisista taustoistaan.

Siksi turha sinisilmäisyys on unohdettava.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Tuohan on vanha väärinymmärrys, jota yritetään näköjään uudelleenlämmittää. "Tutkituista" on tärkeä sana tuossa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Eiköhän tutkittu pelkästään niitä turvapaikanhakijoita jotka ilmoittivat olevansa alaikäisiä, mitä järkeä olisi tutkia heitä jotka väittävät olevansa täysi-ikäisiä?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Ei kalliita tutkimuksia turhaan teetetä, joten ei varmasti tutkittu selvästi alaikäisiä lapsiakaan.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Jos lapsi väittää olevansa 5v voimme kaiketi luottaa, että hän suurinpiirtein on eli tuskin ainakaan täysi-ikäinen. Siksi Esa on oikeassa. Täytyisi olla eroteltu excel vaikka Ruotsiin saapuneista ns. lapsista ikäryhmittäin koska eiköhän voida mutuilla että itseään 15-17v voivat olla jotain muuta ja tätä nuoremmat taas tuskin eivät.

Eli oikea muotoilu lienee 'tutkituista 65%' jne.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Ruotsissakin lääketieteellis-etnisen raadin mukaan turvapaikanhakija voidaan alistaa ikätutkimukseen jos ikää epäillään - jos "lapsi" siihen suostuu. Voi olla traumaattista, se että epäillään sanoja, vaikka suurin osa valehteleekin... Mutta miksi suostuisi, jos ei ole alaikäinen. -En ymmärrä tätä ruotsalaista ajattelutapa: onko se vain yltiöpäistä humanismia , vaiko vain pelkoa siitä, että asioita ei enää pystytä pitämään kontrollissa, jos niihin kohdistuu ansaittuakin kritiikkiä.

Marko Parkkola

Joskus on kysytty papereita kaupassa olutta ostaessa. Tajusin juuri kuinka olen traumatisoitunut.

Eihän tässä blogauksessa ole mitään uutta oikeastaan. Kaikki tämän tietävät, toiset vain sulkevat silmänsä. Nauroin tässä taannoin, kun Dailymail uutisoi Calaisista tulleen alaikäisiä 14-7 vuotiaita turvapaikanhakijoita Lontooseen. Kuvien perusteella yhdeltäkään ei kyllä lähi-Siwassa kysyttäisi papereita. Säästyvätpä siltä traumaattiselta kokemukselta.

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

"En ymmärrä tätä ruotsalaista ajattelutapa: onko se vain yltiöpäistä humanismia , vaiko vain pelkoa siitä, että asioita ei enää pystytä pitämään kontrollissa, jos niihin kohdistuu ansaittuakin kritiikkiä."

Se on sitä ruotsalaista kuninkaallista typeryyttä. Toinen uusi neronleimaus on palaaville Isis-taistelijoille valmisteltava avustusjärjestelmä.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Ruotsissa on maantapa,että varotaan olemasta epäkorrekteja.Maahanmuutto on yksi sellainen, josta keskustellaan pienin kirjaimin. Mieluiten ei lainkaan.
Pakolaisongelma on kasvanut kuitenkin sellaisiin mittoihin,että hallituskin on tunnustanut naiviutensa.Ovat ryhtyneet toimiin.
Tanskassa uskaltavat. Muutenkin keskustelukulttuuri on reipasta. Myös tutkivaa journalismia esiintyy kiitettävästi.Milloin Suomessa?

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Ruotsissa on "löydetty" jopa yli kolmekymppisiäkin miehiä lasten joukosta, joten tarkastukset lienevät ihan aiheellisia. Ei muuten, mutta lasten majoitus ja koulutus tulevat maksamaan jopa kolmekin kertaa enemmän kuin aikuisten. Samalla rahalla siis pääsee kolme oikeaa lasta paremman avun piiriin, joten epärehellisyys on lähinnä rikos kanssakulkioita kohtaan.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Kaija löysit pointin, vaikka se olikin pienellä blogin lopussa. Alaikäisinä kohdeltujen aikamiesten aiheuttamat kustannukset saattoivat olla yksi rikka rokassa, joka sai maan hallituksen heräämään.
Sama sääntö pätee myös Suomessa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut