marttiissakainen

KD:n ja KP:n yhteistyö aiheuttaa pöhinää Helsingin ulkopuolellakin

 

Eilinen tiedote Kristillisdemokraattien ja Kansalaispuolueen yhteistyöstä  Kuntavaaleissa yllätti monet. On selvää, että Helsingissä asetelmasta hyötyvät molemmat osapuolet. Valtuustopaikkojan määrä riippuu mm. Paavo Väyrysen vetovoimasta äänestäjiin. On myös selvää, että KD saa kansalaispuoleen riveistä listansa täyteen Helsingissä. Myös muualla Suomessa listoille tulee lisää nimiä. Tunnettu tosiasiahan on kuntavaaleissa, että mitä enemmän ehdokkaita  sitä enemmän ääniä ja valtuutettuja.

On kokonaan toinen asia mitä Väyrysen tulo Helsingin valtuustoon vaikuttaa mm. Pormestarikeskusteluissa. Sekin jää nähtäväksi. Tervetullutta uutta pöhinää joka tapauksessa on tulossa. Uusia avauksia tarvitaan myös kunnallispolitiikassa.

Yhteisistä asioista ja yhteisistä arvoista on lopulta kysymys.

Yhteistyöilmoitus tuli 11. hetkellä, mutta ehtii saada vipinää loppusuoran ehdokasasetteluun ja tulee satamaan sekä KD:n että KP:n laariin niin Helsingissä kuin muissa kaupungeissa ja kunnissa, joissa Helsingin mallia voidaan soveltaa.

Terve Helsinki , terve Suomi.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

On selvä synergiaefekti nähtävissä. Todellinen win win tilanne. Tosi mielenkiintoista katsoa mitä vaaliuurnilla tapahtuu.Sitä ennen edessä kuitenkin intensiivinen vaalikampanja.Vasta äänten laskun jälkeen tiedetään tilanne.Jokaisen äänen takana on ihminen. Yhtään ääntä ei vielä ole annettu.

Käyttäjän seppohautaaho kuva
Seppo Hauta-aho

Nyt on Perussuomalaisiin ja Keskustaan ym. pettyneille hyvä vaihtoehto.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Saattaapa olla myös ihmisiä, jotka ovat pettyneet eduskunnan nuivaan suhtautumiseen aito avioliitto-aloitteeseen. 1.3. voimaan astuvasta homolaista on seurauksia myös kunnille.

Käyttäjän JuhaEirikka kuva
Juha Eirikka

Hyvä idea! Sama Pirkanmaalle niin ehdottomasti!

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Siitä vaan. Vielä on aikaa 28.2 saakka jättää ehdokassitoumus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut