marttiissakainen

Iltasanomien outo tapa "edistää " demokratiaa ja tasa-arvoa

 

Iltasanomat järjestää torstaina 14.3.2019  Vaalimessut Sanomatalolla Helsingin ydinkeskustassa. Kaikki eduskuntapuolueet olivat tietääkseni kutsuttu mukaan. Saatuani kutsun vastasin heti, että Seitsemän tähden liike tulee mielellään mukaan. Iltasanomien markkinoinnin suunnittelupäällikkö Halonen vahvisti välittömästi ilmottautumisemme ja sanoi, että perjantaina 8.3. he arpovat näyttelyosastot puolueiden kesken.

Iltasanomien toimittaja Vesala kuitenkin soitti perjantaina Tähtiliikkeen puheenjohtaja Paavo Väyryselle ja ilmoitti, että Seitsemän tähden liike ei pääsekään messuille. Syynä tilan puute! Tilaa kyllä riitti viime vuonna vastaavilla messuilla Paavo Väyrysen ollessa presidenttiehdokkaana.

Sanomayhtymällä on todella kummallinen tapa " edistää" demokratiaa ja tasa-arvoa sulkemalla kokonaan messuosostoilta yksi eduskuntapuolue, kun samaan aikaan kaikille muille puolueille annettiin  tilaa joko messuosaston muodossa tai kutsumalla puolueen edustaja vaalimessupaneeleihin tai keskusteluihin. Eduskuntavaalit ovat kansanvaltamme ja koko demokratian ydintapahtuma.                                                             Olisi syytä olettaa, että vallan vahtikoiran, neljänneksi valtion mahdiksi kutsutun lehdistön, luulisi edistävän tasapuolisuutta ja demokratiaa. Nyt ei niin käynyt. Valitettavaa! 

Seitsemän tähden liikkeen 22 kansanedustajaehdokasta ovat syystä pettyneitä. Hyvä tilaisuus edustaa ja tavata äänestäjiä omalla ständilla meni sivu suun. Samalla jäi todella katkera maku suuhun Iltasanomien meille käsittämättömästä menettelystä.

Tiedusteltuani asiaa maanantaina 11.3 vaalimessuvastaavalta selvisi, että päätös sulkea Seitsemän tähden liike messujen ulkopuolelle oli lopullinen. Laihana lohtuna hän kutsui liikkeemme kansanedustajehdokkaat mukaan yleisön joukkoon ja hernekeitolle. Hernekeitosta tuli mieleen eräs tapaus Isosta kirjasta, jossa Eesau myi Jaakobille esikoisoikeutensa hernekeitolla.

Sen verran petyin kohteluumme, että päätin maanantaista 11.3. lähtien lopettaa Iltasanomien ostamisen. Kuinka moni seuraa esimerkkiä, sen aika näyttää.

     Martti Issakainen                                                                                                                                                                        Seitsemän tähden liikkeen Helsingin kansanedustajaehdokas,                                                                                           Helsingin vaalipiirin vaalipäällikkö

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (66 kommenttia)

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

En tiedä onko joku instanssi, johon voisi valittaa asiasta.Tietääkö joku?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Yksityinen media on kuin yksityinen ravintola. Se voi valita asiakkaansa. Taustalla lienee se, että Seitsemän Tähden fyyreri on moninkertainen puolueloikkari ja ex-tuplapuoluelainen. Lisksi hän jätti äänestäjänsä rannalle siirtyessään eu-parlamentista eduskuntaan. Aikamoista poikkoilua.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Oli syyt mitkä tahansa, niin yrittäisi media edes näytellä politiikasta riippumatonta toimijaa ja vallan vahtikoiraa.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #9

Ymmärrän valitukset Ylen mahdollisia rajoituksia kohtaan. Mutta, yksityinen ei ole yleistä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #10

Hahhah.. Olikohan kuitenkin pelkona, että kun sinne olisi marssinut Paavon lisäksi Ilja ja muu tähtijoukko, niin mielenkiinto olisi ollut näiden kohdalla?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #11

Seitsemän päivää- lehti ja Seitsemän Tähden liike ovat kuin kaksi marjaa. Melko epätoivoista, mutta ehdokkaille vartti julkisuutta.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #14

Et siis näe Iltasanomien toiminnassa mitään outoa? Mielestäni toiminta on aivan selvää, eli eivät halunneet antaa sitä varttia julkisuutta Tähtiliikkeen ehdokkaille. Onkohan tämä sitten Iltasanomille sitä parempaa julkisuutta? Epäilen vahvasti.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen Vastaus kommenttiin #14
Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Pyykkölä: "Yksityinen media on kuin yksityinen ravintola. Se voi valita asiakkaansa."

Mitä "voimista" ao. esimerkissä on?:
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/575050-t...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #29

Haiskahtaa pahasti syrjinnältä;)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"En tiedä onko joku instanssi, johon voisi valittaa asiasta.Tietääkö joku?"

Isoisäni uhkasi aikanaan kirjoittaa yleiseen osastoon.
Mutta niinhän sinä olet tehnytkin.....

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Harri, isoisäsi on ollut viisas mies ja Martti toimi aivan samoin!:)

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Siksi sen teinkin. On vain niin tekopyhää lukea jaloja ajatuksia sananvapaudesta ja muista perustuslakipohjaisista oikeuksista, joihin usein vedotaan.
Kuitenkin samat tahot ovat valmiit rajoittamaan juuri näitä vapauksia, jos ne eivät ole linjassa heidän oman "arvomaaimansa"kanssa.

Tulee taas kerran mieleen jesuiittojen slogan:" tarkoitus pyhittää keinot".
Usein törmää kahtiajakoon me ja he.
Etenkin kun kyseessä on manipulaatio ,jolla oikeutetaan omat teot ja mustamalataan tai jätetään kylmästi huomiotta "heidät" ja heidän tekonsa.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Tietenkin joku voi myös harkita mainostaako kyseisen median julkaisuissa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Martti, eikö tuo ole kuitenkin kaikille puolueille ja sen ehdokkaille suunnattu? https://www.is.fi/politiikka/art-2000006028197.html

Mielestäni voisit tekstiisi laittaa, että kaikki Seitsemän tähden liikkeen 179 kansanedustajaehdokasta ovat pettyneitä, ei ainoastaan Helsingin 22.

Onpa tosiaan outoa touhua Iltasanomilta.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Tuleepa nyt vähän mieleen, ettei vaan media aio taas vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon, kuten se teki 1990-luvulla. http://www.ritvapuolakka.fi/436336239

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Siltä se näyttää. Se selviää seuraavien viikkojen aikana.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Ritvalle tiedoksi.Niin mikäkin luulin. Meidäthän ensin kutsuttiin ja ilmottautumisen jälkeen heti vahvistettiin.
Ständien arpomispäivänä Paavolle ilmoitettiin, että Tähtiliike sai tyhjän arvon eli heitettiin ulos koko messuilta "tilan puutteen vuoksi". Tulikohan käskytys korkeammalta taholta?

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Aina vain oudompaa, joku "kolttonen" (ilkeä teko) taas joltain. Puolue kuin puolue, sananvapaus olisi taattava. Saahan Ruotsissakin "ei toivottu" Sverige_demokraterna puolue jopa televisioaikaa. Jimmie Åkesson on syrjitty mutta ei unohdettu.

Väärän todistuksen sanominen lähimmäisestä ei ole oikein, mutta kiusaus ajatella omiaan on aina olemassa. Kun nyt vain muotoilisi oikein sanomansa. Nimittäin, tällaisen kiellon takaa voi löytyä se joku, jolla on jokin jatkuva kauna Seitsemän Tähden liikkeen perustajaa kohtaan.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Varmasti "Etelän metialla" on hampaankolossa Paavoa kohtaan, mutta tietenkin nyt suurin synti oli se, kun Paavo otti hirvittävistä rikoksista tuomitun, perinteistä mediaa haastaneen Ilja Janitskinin Tähtiliikkeen kansanedustajaehdokkaaksi.

Taitaa pelko olla persiissä..;)

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Politiikassa on se sama lainalaisuus kuin koko elämässä yleensä. Ihminen on ihminen ja sen mukana tulevat inhimilliset teot. Väyrynen yrittää vielä, saada otetta politiikasta uuden puolueen kautta. Siitä kaikki kunnia hänelle.

Mutta entä ne poliittiseen elämään katkeroituneet, joiden "tähdenlento" on nyt mitä ilmeisimmin ohitse. Mitä he viimeisinä tekoinaan vielä "kansan parhaaksi" tekevät? Kampittavat toisten orastavan mahdollisuuden nousevaan kannatukseen ?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #22

En osaa tuohon sanoa, mutta ainakin itse olen tosi tyytyväinen, kun Tähtiliikkeeseen on tullut mukaan nuoria ihmisiä. Tulevaisuus on kuitenkin heidän ja poliittisella toiminnalla voi vaikuttaa. Ei siis kannata katsoa vierestä, kun muut tekevät itseään koskevia päätöksiä, vaan olla itse mukana tekemässä niitä päätöksiä.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Outoa on todella.Siltä se näyttää.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Asialla on se hyvä puoli, että mitä enemmän painetaan alas ja torpataan sitä vahvemmin liike ponnahtaa esiin. Se on nähty sekä Sverige-demorokraattien Ruotsissa että Danske folkepartin kohdalla Tanskassa.

On hyvä muistaa,että mikään liike ei kasva ja kukoista ilman kannattajia. Tekisi mieli lainata edesmennyttä Veikko Vennamoa " kyllä kansa tietää ".

Odotamme innolla vaalipäivää ja kansanvallan juhlaa. Nyt juhlii valtamedia.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kukahan siellä nyt on ollut primus motorina? Tuossa Karhuvaaran paljastamassa 1990-luvun lehdistön häpeäpilkussa sanotaan näin:

"Aatos Erkko soitti Turun Sanomat -konsernin pääomistajille Ketosille ja Alma Median toimitusjohtajalle, esimiehelleni Matti Packalenille. Erkko esitti kysymyksen, voisivatko kaikki nämä lehdet, Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Alma Median Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa ja sitten Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat, tehdä koko sivun kampanjan EU-jäsenyyden puolesta, Karhuvaara muisteli porilaisyleisön edessä."

Pekka J. Mäkinen

Samanlaisen kohtalon koki Aito avioliitto ry. kun se heitettiin ulos opettajille ja kasvattajille tarkoitetulta Educa-messuillta. Paikka oli ensin luvattu, heille mutta sitten tuli poliittisen korrektiuden liberaalit edustaja painostamaan OAJ:tä ja lupa peruttiin.

Nyt saman kohtalon on nyt kokenut Väyrysen 7 tähden liike. Ensin luvataan ja sitten perutaan.

Media ei ikävä kyllä pysty olemaan puolueeton. Medialla on yleensäkin pelottavan suuri valta muokata mielipiteitä. Siksi sen vastuu demokratian toteutumisesta on erityisen suuri.

Tällaisesta median ja yleensäkin kaikesta yhteiskunnassa tapahtuvasta puolueellisesta kohtelusta, joka koskettaa suurta osaa kansaa, pitäisi voida valittaa jonnekin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ilmeisesti järjestäjällä on kuitenkin oikeus valita vieraansa, joten ei lienee instanssia, jonne voisi valittaa.

Onneksi voi kuitenkin valittaa julkisesti ja kertoa kohtelusta. Varsinkin median pitäisi olla erittäin varovainen tässä, koska sen kuitenkin pitäisi olla vallan vahtikoira eikä sen sylipuudeli.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Olen seurannut Tanskan mediaa yli 20 vuotta. Siellä sentään on itsenäisempiä lehtiä kuin Suomessa.
Miksi ihmeessä Suomesta tullut vai onko se aina ollut surkea yhden totuuden maa.
Ken ei näe keisarin uusia vaatteita on joko tyhmä tai sopimaton tehtäväänsä.
Seitsemän tähden liike ei tunnista itsestään kumpaakaan.

Käyttäjän MarttiKorpiranta1 kuva
Martti Korpiranta

Suomi alkaa näyttää jo entiseltä Neuvostoliitolta. Onneksi meillä ei ole Siperiaa jonne väärin ajattelevat ihmiset voitaisi lähettää kun vallanpitäjiltä alkaa keinot loppumaan. Tämä kehitys tulee johtamaan vähemmän toivottuun tulokseen. Ei uskoisi että tähän pisteeseen on Suomessa tultu. Suomen kansan on syytä herätä ettei tarvitse kokea sadan vuoden takaisia tapahtumia. Tämä on vakava paikka. Toivotaan että kansa herää näissä vaaleissa ja Suomi-neito saadaan oikaistua nykyisestä vääristyneestä ja kyyryisestä asennosta takaisin oikeaan asentoon.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Toivon totta totisesti, että nukkuvat heräisivät, koska se on ihan varma, että valtaeliitin äänestäjät ovat hereillä.

Ihmiset liian herkästi ajattelevat, että sama olla äänestämättä, koska mikään ei kuitenkaan muutu. Äänestämättä jättämisellä he kuitenkin antavat tajuamattaan äänensä valtaelittille. Ihmisten pitäisi alkaa luottamaan itseensa ja ajatella, että yksikin ihminen voi vaikuttaa, kun vaan tarpeeksi haluaa.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Sopiva paikka on vaaliuurnat. Valistunut kansa lähettäköön kelvottomat ulos vallan kammareista.
Riippumattoman median pitäisi olla kansan "valistaja", mutta kovin huonolta näyttää.
Missä on niiden ihmisten oikeustaju ja moraali,jotka elentuvat "yhden totuuden" torveksi. Vai onko niin ,että "sen lauluja laulat, jonka leipää syöt?"

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Yksityinen Media ei kannata Demokratiaa, näemmä. Aina sitä oppii näistä yksityisistä jotain. "Ei ole tilaa" on seli seli.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ensin kutsutaan ja vahvistetaan ja sitten ei kuitenkaan olekaan tilaa. Sallikaa minun nauraa.

Kuvittelevat vissiin, että 1990-luvun temppu menee uudestaan läpi!

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Ei ollut Marialle synnyttämiseen tilaa majatalossa. Loppu onkin historiaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala
Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Mielestäni Iltasanomat menetti maineensa taas kerran. Yrittäisivät edes esittää riippumatonta mediaa.

Ihme hiekkalaatikoleikkiä. Ensin kutsutaan pippaloille ja vahvistetaan, että tervetuloa. Sitten ilmoitetaankin, että sorry vaan, mutta ette te sovikaan.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Varsinkin nämä iltapäivälehdet ovat yksi pahiten korruptoituneimmista ja tämä jos, mikä sen osoittaa. En osta enää ensimmäistäkään iltapäivälehteä. Eivät kestä edes itseensä kohdistunutta kritiikkiä, vaikka kirjoittaisivat kuinka posketonta potaskaa tahansa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Harmi, koska siellä on ihan oikeasti hyviä journalisteja. Esimerkiksi Henrik Kärkkäinen uutisoi useamman kerran, kun teimme töitä, että saimme KTC:n ulos kiristyskirjebisneksestä. https://www.is.fi/digitoday/art-2000005893411.html

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

"Follow the Money" osuu useimmiten oikeaan.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Sitähän kokoomus yritti kaatuneen Soten tapauksessa.

Täytyy muistaa, että elämme kutenkin tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.
Toiset ovat vain tasa-arvoisempia kuin toiset.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Milläköhän tavalla tuo ilmeni tässä tapauksessa?

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Myös käytännön hamoja tapahtuu. Jospa tila kerrassaan loppui?

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Jos paikat loppui, niin miksi juuri tähtiliikkeen kohdalta? Olisihan voinut nipistää pikkuisen muilta siinä tapauksessa. Kyllä sopu sijaa antaa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Hei Martti! Sain sähköpostilla viestin, jonka luvan kanssa käänsin sinulle. Laitan sen kuitenkin myös tänne näkyville, jotta jokainen voi miettiä kohdallaan, että missä tässä oikeasti mennään.

"Terve!

Olen tässä täytellyt Sanoma-konsernin vaalikonetta, samalla ihmetellen, miksi minulle ei suositella Tähtiliikkeen ehdokkaita.

Päätin tehdä testin. Valitsin Oulun vaalipiiristä Tapio Pesolan ja katsoin etukäteen hänen vastauksensa. Kirjasin ne ylös, jotta vastaisin 100% samalla tavalla. Näin kävi, että meillä on identtiset vastaukset (100%).

Mutta! Sanoma-konserni ei halua Seiska-liikettä minulle kuitenkaan suositella, vaan suosittelee minulle jotain naista (Wiik Tiina) aivan eri rymästä 77% yhtäläisillä vastauksilla.

Jokin tässä haisee. Tarvittaisiinko Suomessakin jokin taho, joka tutkisi maassamme sisäistä hybridivaikuttamista, varsinkin median osalta!

Mietin vaan miten monta % yli sadan täytyy saada, jotta seiskaa suositeltaisiin?

Ohessa kuvakaappaus vaalikoneen vastauksesta (2kuvaa)"

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Päivänselvä salaliitto, häpeäisivät! Vai olisiko sittenkin niin, että vaalikone ehdottaa ensisijaisesti puoluetta ja toissijaisesti kyseisestä puolueesta osuvinta ehdokasta? Valutaenhet ensimmäisen selityksen, koska rakastan salaliittoteorioita.

P.s. On arvovalinta perustaako kommunikaationsa spekulaatioille ja vihjailuille, vai ottaako asioista selvää.
https://www.hs.fi/aihe/vaalikone/

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Voithan sinä Max vetää huumorilla, siihenkin on oikeus demokratiassa!;)

HS antoi muuten tuon meriselityksen sen jälkeen, kun siitä tuli kalabaliikkia.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #49

Eli tiesit jo asianlaidan, mutta levittelet silti salaliittoteoriaa. Vahvaa suorittamista. Tai ekäpä vedät huumorilla itsekin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #51

Minä olen erittäin tosissani tässä. Kun ihminen tekee vaalikoneen, niin hän myös odottaa, että vaalikoneen vastaukset täsmäävät, jotta hän tietää äänestää oikeaa ehdokasta.

Ihmistä kuitenkin vaaleissa äänestetään. Kuten varsin hyvin tiedät, niin nykyajan ihmiset eivät ole enää niin puolueuskollisia kuin ennen vanhaan.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #52

”Ihmisistä” poiketen HS tietää miten D’Hondtin haamu vaikuttaa vaaleissamme. Puhtaasti henkilöä äänestävän ääni saattaa päätyä hyvin erilaisen ideologian tueksi, kuin oli aikomus.

http://maxstenbck.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223206-...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #53

Kyllä vaan ja siksi vaalikoneet pitäisi ainakin rakentaa niin, että ne ovat yksi yhteen ehdokkaan ja äänestäjän välillä. Riittää, että sitten itse vaaleissa herra D'Hondt pääsee vaikuttamaan.

Ihmisellä pitää siis olla oikeus luottaa siihen, että hän saa täsmälleen oikean vastauksen. Eihän näillä vaalikoneilla ole mitään virkaa, jos niiden tuloksiin ei voi äänestäjä luottaa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #54

Meinaatko ettei voida luottaa HS:n vaalikoneen ehdottavan sen vaalilistan, jonka ehdokkaiden keskimääräiset vastaukset parhaiten vastaavat annettuja vastauksia, osuvinta ehdokasta? Mitään muutahan HS ei väitäkään tekevänsä.

Mielestäni tuo on hieno palvelu HS:ltä. D’Hondtin vaikutuksen arvioiminen olisi itselle todella työlästä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #55

Meinaan juuri tätä. Silloin kun vaalikoneet saadaan sellaisiksi, että niistä puuttuu kokonaan muiden tekemä "tilastotiede" välistä, niin vasta sitten saadaan oikeat tulokset.

Ihminen osaa kyllä tuloksen saatuaan itse katsoa mitä puoluetta kyseinen ehdokas edustaa. Jos puolue ei sovi hänelle missään nimessä, niin sitten äänestäjä katsoo seuraavaksi eniten itsensä kanssa samaa mieltä olevan ehdokkaan, ja jos puolue sopii, niin sitten äänestää häntä.

Ei pidä aliarvioida äänestäjää, ohjailemalla häntä jo vaalikoneissakin.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #56

Anteeksi mitä? Mitä muuta vaalikoneen suositus on, kuin ohjailua?

Ymmärräthän, että vaalikoneen tekijä on asettanut agendan, kysymykset ja mahdolliset painotukset määritellessään. Kukakohan nyt aliarvioi äänestäjää?

Käyttäjän TiinaArlin kuva
Tiina Arlin

Onhan tää melkoisen erikoista toimintaa suomalaismedialta.

Tähtiliikkeellä on 179 ehdokasta eduskuntavaaleissa ja se on enemmän kuin edesmenneellä sinisten hallituspuolueella.

Itse olen Tähtiliikkeen ehdokas Vantaalta Uudellamaalla!

http://tiinaarlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/271393-...

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Tähtiliikeellä on myös enemmän ehdokkaita kuin Nyt -liikkeellä. Miksi ovet eivät auenneet meille?

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Tähtiliikeellä on myös enemmän ehdokkaita kuin Nyt -liikkeellä. Miksi ovet eivät auenneet meille?

Käyttäjän EeroKilpinen kuva
Eero Kilpinen

Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia ja toiset tasa-arvoisempia kuin toiset.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Martti. Pidin blogistasi. Tuo julma tapa suhtautua teihi, on sama, kuin viljelijä kätkee siemenen multaan ja odottaa kymmenkertaista satoa siitä. Te annoitte, halusitte antaa siemenen, vaan nämä, "mullan päällepotkijat", ymmärtämättä, ehkä itsekään, peittivä siemenenne "piiloon", runsaampaan satoon. Siemen ei, kuitenkaan ole salassa Häneltä, joka kasvun antaa. Näitä, nuivasti suhtautuvia ymmärtää, itse Jeesukseen uskovana, kun Hän sanoo: ilman minua, te, ette voi mitään tehdä. Kenellä vaan on sydämessä toinen herra, ei pysty toista palvelemaan. Oneksemme Hän on, joka voi, omalta ymmärrykseltäänkin "rikkaan", alentaa ja köyhän, omalta ymmärrykseltään, Häntätarvitsevan, ylentää. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Kiitos Lasse. Asenteesi ja kristillinen sanoma on oikea. Tässäkin asiassa on parempi kääntää toinenkin poski kuin alkaa sotimaan lihan käsivarrella.
Mielestäni on oikein ,että muutkin saavat tietää miten Suomen "vapaa ja riippumaton" media toimii. Siksi kirjoitin blogin.
Totuus voittaa aina lopulta.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Martti. Oli kiva saada palautteesi. Kiitos. Peräti Euroopan; "vapaa ja riippumaton" media, on Jeesuksen pesun alla, kun Hän sanoo; kaikki salat tulevat julki. Noin jukuripäisiä me olemme itsessämme, antaaksemme Hänen pestä, meidät itsensä kaltaiseksi. Hänhän sanoi; Olkoon teillä se mieli, kuin Jeesuksella Kristuksella oli. Ei Hän katsonut saaliikseen olla Jumalan kaltainen, vaan nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen... .Meidän elämämme on rikasta, kun meillä on kaksi korvaakin. Voimme rakastaa pidempään. Siunausta sinulle ja rakkaillesi, Lasse.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Jokohan teidän ”tähtiehdokkaanne” Ilja Janitskin on maksanut oikeuden määräämät tekijänoikeus korvaukset Sanomalle? Ilta-Sanomilla ei ole mitään velvollisuutta antaa tilaa sellaiselle puolueelle, jolla on Ilja ehdokkaana.

Käyttäjän hesejp kuva
Heikki Pulkkinen

Mä lopetin Rupulehden lukemisen Olli Immosen tapauksen takia, vuosia sitten.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut